Barion Pixel

Hogyan mehet biztosra

…avagy az új melegburkolatok lerakásával járó
legnagyobb kockázat kiiktatása.

Hogyan KERÜLHETI EL a megrendelők legnagyobb RÉMÁLMÁT, a már kész parketta
FELPÚPOSODÁSÁT és újra rakásának szükségességét?

Az esetek 96%-ában a PARKETTA FELPÚPOSODÁSÁT egy aprócska, sokak által alulbecsült HIBA okozza, amely egy jelentéktelen összegbe kerülő módszerrel megelőzhető.

a) A megfelelő aljzat minősége egyértelműen az egyik kulcstényező, melynek a részleteit “A rémálomba torkolló parkettázás 20 lehetséges forrása.” című ellenőrzőlistánk tartalmazza.

b) Ki kell azonban jelentenünk, hogy NEM az aljzatelőkészítés a LEGINKÁBB SORSDÖNTŐ tényező.

A megfelelő aljzatelőkészítés mellett, van egy további kérdés, amely sok esetben valóságos csapdává válik.

Szinte minden szakember beszél is róla, úgyhogy ügyfélként könnyen biztonságban érezheti magát.

Mindeközben az igazság az, hogy a legtöbb parketta lerakással foglalkozó mester elbagatellizálja ezt a kérdést. Beszél róla, de nem veszi komolyan. Foglalkozik vele, de nem kellő körültekintéssel.

Ez a tényező, a FELELŐS azért, hogy az újonnan lerakott PARKETTÁK helyenként FELPÚPOSODNAK.

Ez a hiba olyan kárt okozhat Önnek, amelyet csak a parketta felszedésével és újra rakásával, komoly költségek mellett és megfizethetetlen kényelmetlenségek árán lehet javítani!

Talán az Ön ismerősei között is akad olyan, akinek a tényleg gyönyörűre sikerült parkettája, az elkészülte után néhány hónappal tönkre ment, pedig látszólag minden munka elvégzése a legnagyobb gondossággal történt.

FELPÚPOSODOTT PARKETTÁK

Íme néhány példa FELPÚPOSODOTT burkolatokra:

Gondolja csak el, mennyi pakolással, porral, piszokkal, kényelmetlenséggel járna, ha az Ön esetében is fel kellene bontani kész burkolatot és mindent előlről kezdve mindent újra kellene csinálni…

Higgye el, ez egy rémálom!

Ezt mindenféleképpen kerülje el!

Amikor pedig bekövetkezik a baj jönnek a találgatások, az okoskodások és a felelősség hárítása.

a) A mester általában a megvásárolt parketta nem ideális víztartalmára hivatkozik és ezzel, bár nem is jár olyan messze az igazságtól, de mégis önmagát menti.

b) A másik tényező amire a mesterek előszeretettel hivatkoznak, az előttük dolgozó szakemberek hanyag munkája.

Megkezdődik az egymásra mutogatás ahol senki sem vállalja az azelőtt megígért garanciát. Sokszor csak hosszú, idegőrlő polgári peres eljárásokban érvényesíthető a felmerülő költségek egy része.

Ön szerint, valóban megéri ennyit kockáztatni?

Ne feledje ez a TITOKZATOSNAK TŰNŐ HIBA egy jelentéktelen összegbe kerülő ELLENŐRZÉSSEL egyértelműen megelőzhető és kizárható lett volna, még a parketta lerakása előtt.

Ez a hiba tudniillik nem más, mint:

Az aljzat NEDVESSÉGTARTALMÁNAK és további 6 kulcsfontosságú paraméterének PONTOS MŰSZERES MEGHATÁROZÁSA!

Legelőször nézzük a 6 további paramétert és aztán beszéljünk egy kicsit részletesebben a hetedik és egyben legfontosabbról:

 

  1. Különböző helységek aljzatbeton szintjeinek meghatározása, ellenőrzése
  2. Levegő páratartalom és hőmérséklet műszeres mérése
  3. Aljzatbeton keménységnek vizsgálata
  4. Aljzatbeton szilárdságának vizsgálata
  5. Aljzatbeton megfelelően sík vizsgálata
  6. Aljzatbeton repedés vizsgálat

TITOKZATOSNAK TŰNŐ HIBA!

“Pedig megmértük és jónak tűnt.” – Higgye el, ez az a mondat, amit sosem szeretne hallani.

A legtöbb mester ezeket a méréseket egyszerűen NEM veszi elég komolyan.

Nem szán rá kellő időt, csak rutinszerű saccolással, jobb esetben elavult módszerekkel méri meg a nedvességtartalmat, pedig itt már 1% ELTÉRÉS is nagyon KOMOLY GONDOKAT OKOZHAT!

A legtöbb szakember egyszerűen nem rendelkezik a megfelelő mérőműszerekkel egy megfelelő pontosságú mérés elvégzéséhez.

Gondolja csak el!

Ha a 7 tényező közül csak a nedvességtartalmat vesszük alapul, önmagában ez tragédiához vezethet.

A gondosan lerakott parketta lefedi, bezárja az aljzatban lévő nedvességet, amely ezután csak felfelé tud távozni, egyenesen a fölötte lévő parkettába!

A nedvességet felszívó fa köztudottan tágulni kezd, mégpedig embertelen erővel.

Régen a kőfejtőkben úgy hasítottak sziklákat, hogy faékeket ütöttek a repedésekbe és egyszerűen locsolni kezdték azokat. A táguló fa pedig olyan erővel feszíti a sziklát, hogy az kettéhasad. Én magam láttam olyan családi házat ahol a parketta bár nem púposodott fel, de 5 cm-ert kinyomta az egyik főfalat. A parketta gyakorlatilag szétzúzta a házat.

Szóval a nedvességet kapó parketta úgy ketyeg az Ön lába alatt, mint egy IDŐZÍTETT BOMBA, hiszen bármelyik pillanattól megkezdődhetnek a felpúposodások, amelyeket csak a parketta teljes felszedésével, az aljzat megfelelő nedvességtartalmának beállításával és a parketta újbóli lerakásával lehet szakszerűen orvosolni.

Micsoda öröm nézni egy szépen elkészült munkát, de mekkora csalódás, amikor pár hónap múlva, egy jelentéktelennek tűnő apró hiba miatt, az egészet szét kell szedni…

Kérje MŰSZERES NEDVESSÉGTARTALOM MÉRÉSÜNKET!

Ennek elvégzése után Ön nyugodtan hatra dőlhet, abban a biztos tudatban, hogy az elkészült parkettája nem fog felpúposodni és még évtizedekig ugyanolyan sok örömet fog okozni, nem csak Önnek, de még az unokáinak is…

Egyeztetett időpontban, gépkocsival kiszáll Önhöz a munka helyszínére, 2 nagyon jól felkészült kollégánk, akik egy több százezer forintos mérőműszerrel, egy CM típusú karbidos nedvesség mérővel elvégzik a szükséges vizsgálatokat és megbeszélik Önnel a részleteket.

Ennek a műszernek a komolyságáról csak annyit, hogy peres tárgyalások esetén, csak az ezzel mért eredményeket fogadják el, hiteles mérési eredményként!

A mérésről jegyzőkönyvet állítunk ki és az elvégzett munkáról hivatalos számlát kap. A kiállított jegyzőkönyv, amennyiben megfelelő eredményeket mutat a burkoló számára megerősítés, elégtelen eredmények esetén pedig figyelmeztetés a hibák kijavítására, illetve az aljzat száradásának kivárására.

A fent leírt 1+6 létfontosságú, jegyzőkönyvesített mérés elvégzése és a kiszállás költségei összesen:

Pest megyében, bruttó: 62.000,-
Pest megyén kívül bruttó: 80.000,-

Viszont, mivel a tapasztalataink szerint 3 esetből legalább egyszer a megrendelő a teljes parkettázás elvégzését is megrendeli tőlünk és mi ezt a megbízást NAGY örömmel és NAGY hozzáértéssel végezzük el bizonyítani is szeretnénk, így csak ebben a kampányban, de egy nagyon jó árat kínálunk Önnek!

MŰSZERES NEDVESSÉGTARTALOM MÉRÉS!

Pest megyében, bruttó: 62.000,-
Pest megyén kívül bruttó: 80.000,-

Most 50% ENGEDMÉNNYEL, önköltségi áron elvégezzük Önnek ezt a munkát!

Ez nem kevesebbet jelent mint:

Pest megyében bruttó: 29.900,-
Pest megyén kívül bruttó: 39.900,-

Amennyiben pedig Ön is azok közé sorolja magát, aki szívesen bízna meg minket a teljes burkolás elvégzésével, a teljes állapotfelmérést, műszeres nedvességmérési vizsgálatokat és az összes ellenőrzéseket INGYEN ELVÉGEZZÜK Önnek!

Ön mindenképpen jól jár:

1/ Ha megrendeli a parkettázási munkálatokat is, akkor ez a méréssorozat alapból ingyenes Önnek.

2/ Ha Ön mégsem szeretné tőlünk megrendelni a parkettázást, akkor egy nagyon kedvező áron,
tulajdonképpen önköltségi áron, megkap egy LÉTFONTOSSÁGÚ mérést, amelyet ha elmulasztana, akkor komoly kockázatot vállalna, mint azt az előzőekben már leírtuk…

Tehát, láthatja, ezzel a megrendeléssel Ön CSAK NYERHET!

Kattintson az alábbi gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot! Amennyiben megadja a telefonszámát munkatársunk munkanapokon 24 órán belül visszhívja Önt:

A többszörös ellenőrzés sem felesleges, sőt a valóban nyugodt alvás kulcsa…

Mondhatná, hogy “Az én parkettás csapatom, profi elvégzik a megfelelő méréseket.” és igaza is lenne, ugyanakkor a teljes parkettázási költségeihez mérten jelentéktelen összeg fejében minden, még a legjobb szándék esetén is becsúszó hiba, tévedés vagy akár hanyagság okozta kár is elkerülhető.

Ha Ön tényleg komolyan el akarja kerülni a parkettáztató ügyfelek legnagyobb RÉMÁLMÁT,
a PARKETTA FELPÚPOSODÁSÁT, akkor használja ki ezt a nagyszerű ajánlatot és kattintson most az alábbi gombra!

A kapcsolatfelvétel még nem minősül megrendelésnek. A munkatársaink örömmel segítenek Önnek megítélni, hogy szükséges lehet e az Ön esetében az extra ellenőrzés. Kérjük, most kattintson és vegye fel velünk a kapcsolatot!