Barion Pixel

Hogyan mehet biztosra

…avagy az új melegburkolatok lerakásával járó
legnagyobb kockázat kiiktatása.

Hogyan KERÜLHETI EL a megrendelők legnagyobb RÉMÁLMÁT, a már kész parketta
FELPÚPOSODÁSÁT és újra rakásának szükségességét?

Az esetek 96%-ában a PARKETTA FELPÚPOSODÁSÁT egy aprócska, sokak által alulbecsült HIBA okozza, amely egy jelentéktelen összegbe kerülő módszerrel megelőzhető.

a) A megfelelő aljzat minősége egyértelműen az egyik kulcstényező, melynek a részleteit “A rémálomba torkolló parkettázás 20 lehetséges forrása.” című ellenőrzőlistánk tartalmazza.

b) Ki kell azonban jelentenünk, hogy NEM az aljzatelőkészítés a LEGINKÁBB SORSDÖNTŐ tényező.

A megfelelő aljzatelőkészítés mellett, van egy további kérdés, amely sok esetben valóságos csapdává válik.

Szinte minden szakember beszél is róla, úgyhogy ügyfélként könnyen biztonságban érezheti magát.

Mindeközben az igazság az, hogy a legtöbb parketta lerakással foglalkozó mester elbagatellizálja ezt a kérdést. Beszél róla, de nem veszi komolyan. Foglalkozik vele, de nem kellő körültekintéssel.

Ez a tényező, a FELELŐS azért, hogy az újonnan lerakott PARKETTÁK helyenként FELPÚPOSODNAK.

Ez a hiba olyan kárt okozhat Önnek, amelyet csak a parketta felszedésével és újra rakásával, komoly költségek mellett és megfizethetetlen kényelmetlenségek árán lehet javítani!

Talán az Ön ismerősei között is akad olyan, akinek a tényleg gyönyörűre sikerült parkettája, az elkészülte után néhány hónappal tönkre ment, pedig látszólag minden munka elvégzése a legnagyobb gondossággal történt.

FELPÚPOSODOTT PARKETTÁK

Íme néhány példa FELPÚPOSODOTT burkolatokra:

Gondolja csak el, mennyi pakolással, porral, piszokkal, kényelmetlenséggel járna, ha az Ön esetében is fel kellene bontani kész burkolatot és mindent előlről kezdve mindent újra kellene csinálni…

Higgye el, ez egy rémálom!

Ezt mindenféleképpen kerülje el!

Amikor pedig bekövetkezik a baj jönnek a találgatások, az okoskodások és a felelősség hárítása.

a) A mester általában a megvásárolt parketta nem ideális víztartalmára hivatkozik és ezzel, bár nem is jár olyan messze az igazságtól, de mégis önmagát menti.

b) A másik tényező amire a mesterek előszeretettel hivatkoznak, az előttük dolgozó szakemberek hanyag munkája.

Megkezdődik az egymásra mutogatás ahol senki sem vállalja az azelőtt megígért garanciát. Sokszor csak hosszú, idegőrlő polgári peres eljárásokban érvényesíthető a felmerülő költségek egy része.

Ön szerint, valóban megéri ennyit kockáztatni?

Ne feledje ez a TITOKZATOSNAK TŰNŐ HIBA egy jelentéktelen összegbe kerülő ELLENŐRZÉSSEL egyértelműen megelőzhető és kizárható lett volna, még a parketta lerakása előtt.

Ez a hiba tudniillik nem más, mint:

Az aljzat NEDVESSÉGTARTALMÁNAK és további 6 kulcsfontosságú paraméterének PONTOS MŰSZERES MEGHATÁROZÁSA!

Legelőször nézzük a 6 további paramétert és aztán beszéljünk egy kicsit részletesebben a hetedik és egyben legfontosabbról:

 

  1. Különböző helységek aljzatbeton szintjeinek meghatározása, ellenőrzése
  2. Levegő páratartalom és hőmérséklet műszeres mérése
  3. Aljzatbeton keménységnek vizsgálata
  4. Aljzatbeton szilárdságának vizsgálata
  5. Aljzatbeton megfelelően sík vizsgálata
  6. Aljzatbeton repedés vizsgálat

TITOKZATOSNAK TŰNŐ HIBA!

“Pedig megmértük és jónak tűnt.” – Higgye el, ez az a mondat, amit sosem szeretne hallani.

A legtöbb mester ezeket a méréseket egyszerűen NEM veszi elég komolyan.

Nem szán rá kellő időt, csak rutinszerű saccolással, jobb esetben elavult módszerekkel méri meg a nedvességtartalmat, pedig itt már 1% ELTÉRÉS is nagyon KOMOLY GONDOKAT OKOZHAT!

A legtöbb szakember egyszerűen nem rendelkezik a megfelelő mérőműszerekkel egy megfelelő pontosságú mérés elvégzéséhez.

Gondolja csak el!

Ha a 7 tényező közül csak a nedvességtartalmat vesszük alapul, önmagában ez tragédiához vezethet.

A gondosan lerakott parketta lefedi, bezárja az aljzatban lévő nedvességet, amely ezután csak felfelé tud távozni, egyenesen a fölötte lévő parkettába!

A nedvességet felszívó fa köztudottan tágulni kezd, mégpedig embertelen erővel.

Régen a kőfejtőkben úgy hasítottak sziklákat, hogy faékeket ütöttek a repedésekbe és egyszerűen locsolni kezdték azokat. A táguló fa pedig olyan erővel feszíti a sziklát, hogy az kettéhasad. Én magam láttam olyan családi házat ahol a parketta bár nem púposodott fel, de 5 cm-ert kinyomta az egyik főfalat. A parketta gyakorlatilag szétzúzta a házat.

Szóval a nedvességet kapó parketta úgy ketyeg az Ön lába alatt, mint egy IDŐZÍTETT BOMBA, hiszen bármelyik pillanattól megkezdődhetnek a felpúposodások, amelyeket csak a parketta teljes felszedésével, az aljzat megfelelő nedvességtartalmának beállításával és a parketta újbóli lerakásával lehet szakszerűen orvosolni.

Micsoda öröm nézni egy szépen elkészült munkát, de mekkora csalódás, amikor pár hónap múlva, egy jelentéktelennek tűnő apró hiba miatt, az egészet szét kell szedni…

Igényeljen műszeres nedvességtartalom mérést!

Ha bizonytalan abban, hogy az Ön által megbízott csapata jól kezeli helyzetet, kérjen tőlünk műszeres nedvességtartalom mérést.

Az alábbi gombra kattintva érdeklődhet.
Hamarosan visszajelzünk Önnek

Szeretne biztosra menni?
Szeretné elkerülni a felújítással illetve
faburkolással járó kockázatot?

Szívesen segítünk Önnek információval, azonnal hozzáférhető árkalkulációkkal, vagy ha eljött az ideje helyszíni felméréssel és három árfekvésben adott konkrét kivitelezési ajánlattal.

Az alábbi három lépcsős folyamat a lehető leggyorsabban viszi Ön végig mindazon ami egy megalapozott döntéshez kell. Amennyiben ezeknek a lépéseknek valamelyikét már megtette, egyszerűen folytassa a következővel!

01

Tudja meg, hogy mennyibe fog kerülni, ha egy igazán profi csapattal csináltatná meg!

Hogy ne kelljen a zsákbamacskát vennie kezdjük egy azonnal elvégezhető árkalkulációval. Online kalkulátoraink 1 percen belül megmondják Önnek hogy mennyibe kerülne a melegburkolás, lépcső parkettázás, vagy meglévő melegburkolat felcsiszolása és felületkezelése.

Kattintson és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő opciót, azon nyomban látni fogja, hogy mi mennyibe kerül.

02

Nézzen szembe a BUKTATÓKKAL!

Az árkalkulációt követően külünk Önnek egy percek alatt árfutható, fél óra alatt teljes egészében befogadható infócsomagot, melynek segítségével olyan PROFI MEGRENDELŐ-vé válhat, akit már nem érhetnek meglepetések! A felújítás és építkezés során megjelenő egyik legfontosabb tényező, a szakember választás szintjén teljes szempontrendszert és alapos ellenőrzőlista adunk a kezébe.

Kerülje el a bajt! – Ha már kalkulált árat mindenképpen fussa át a kapott e-mailből elérhető anyagokat! Egy szó szerinti rémálomtól megmenthetik meg.

03

Lépjen a tettek mezejére! A következő értelmes lépés egy az én költségemre elvégzett *60.000 Ft-os helyszíni felmérés.

* Miért vállalom át a helyszíni felmérés költségét? Mert Önt már nem érhetik meglepetések. Ön már tudja hogy mire számíthat tőlünk és nagyjából azt is, hogy mennyibe fog kerülni. Ezek után örömmel vállalom annak a kockázatát ha valamiért mégsem akarna megbízni, vagy mi nem tudjuk jó szívvel elvállalni a megbízást.

Amennyiben már kalkulált (https://www.luxusfapadlo.hu/#kalkulator) árat és tetszett az eredmény, továbbá szívesen dolgozna profikkal, kérje az Önnek DÍJMENTES helyszíni felmérést. Csak jeleznie kell felénk és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az én költségemre felmérjük a helyszínt és a feladatot majd három különböző árfekvésben adunk Önnek egy részletes ajánlatot.

Hogyan igényelhetem a helyszíni felmérést?
Az árkalkuláció után kapott e-mailben a “Helyszíni felmérést igénylése” gombra kattintva jelölj meg, hogy mikor lenne aktuálisa munka, hogy mikor lehetne alkalmas a helyszíni felmérés és ha már van elképzelése az árkategóriát is jelölje meg.

Pontosítás végett 24 órán belül mindenképpen vissza fogjuk hívni.

Amennyiben a helyszíni felmérés egyezetetése még korai, feltétlenül a figyelmébe kell ajánlanom az alábbi 5 perc alatt átfutható, de kulcsfontosságú cikket:

Sokallja az árat, vagy csak egyszerűen kíváncsi
hogyan lehetne SOKKAL olcsóbb?

Lehet a költségeket tervezni és erre a költségtervezésre mi magunk is több mint nyitottak vagyunk. A minőségromlás nélküli költségtervezés lehetőségeire az alábbi cikkben konkrét javaslatot is teszünk, de mielőtt ebbe belemennénk egy nagyon is valós veszélyre kell felhívnom a figyelmét.

Ez a valós kockázat, nem annyira az anyagválasztás, a megfelelő időzítés vagy tervezés kapcsán jelentkezik, hanem elsősorban a megfelelő szakember kiválasztásával függ össze.

Kattintson az alábbi gombra és tudja meg: