Barion Pixel

Révész 94' Kft-ről...

Célunk minél több elégedett Ügyfél, valamint a hosszútávú, megbízható kapcsolatok kialakítása.

Társaságunkról

Cégünk 1994 óta van jelen a hazai építőipari piacon. Ezt az időszakot megelőzően, 1982 óta tevékenykedem a parkettás szakmában. A precíz munkavégzés és a kiváló tulajdonságú anyagok használata tette lehetővé a fejlődést. Jelenleg, mint a cég ügyvezetője, tulajdonosa, rengeteg szakmai tapasztalattal segítem a meglévő és új ügyfeleinket a parkettázás során felmerülő problémák megoldásában. Az évek során, külföldön (Ausztria, Németország, Hollandia, Dánia, és az USA-ból) szerzett tapasztalataimat itthon kamatoztatva, számos referenciákat, elégedett ügyfeleket tudhatunk magunkévá. Cégünk készen áll az új évezred és az európai integráció jövőbeli kihívásaira. 

 

Meggyőződésünk, hogy egyfelől a parkettázás gondos kivitelezése, de másfelől a termék kiválasztása is alapvető követelménye a végeredmény, a tökéletes burkolat elérésében.  Éppen ezért szeretnénk, ha partereink már a burkolás gondolatának megszületésétől bevonnának bennünket a folyamatba.

Ha úgy dönt, hogy tervei megvalósításához lehetőséget ad számunkra, mi mindent elkövetünk az Ön elképzelésének megvalósulása érdekében. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken.

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és kérésére szívesen felkeressük személyesen is, hogy a részleteket az adott helyszínen átbeszéljük.

Alapelveink, céjaink

 

Minőségpolitika

Beszállítóink évek óta állandó partnereink. A beépített anyagokért, éppúgy garanciát vállalunk, mint a dolgozóink által nyújtott teljesítéseinkért.

Komplexitás

Vállalt munkáink valamennyi járulékos adminisztratív terhét levesszük megbízóink válláról. (Felmérés, körülmények megvizsgálása, szakvélemények, minősítés stb.)

Projektkövetés

Valamennyi folyamat dokumentálva van írásban (építési napló) és adott esetben fotókkal is. Az aktuális fázisokról akár naponta igény szerint dokumentációt tudunk küldeni.

Csapatunk

 

Révész Gyula

Révész Gyula

Tulajdonos

Szathmáry-Király Gábor

Szathmáry-Király Gábor

Operatív Manager

Oravecz László

Oravecz László

Raktáros-Árubeszerző

Szalai Beáta

Szalai Beáta

Parkettázó

Varga Dávid

Varga Dávid

Parkettázó

Hadi László

Hadi László

Parkettázó

Ferencz István

Ferencz István

Parkettázó

Rólunk mondták:

Végtelenül rugalmas, precíz, gyors es hozzáértő céget ismertem meg bennük, csak ajánlani tudom!
R István

Pontos, precíz, megbízható cég , nagyon gondos és figyelmes kivitelezés, tökéletes végeredmény! Ha valaki biztosra akar menni, szívből ajánlom!
B Rita

Mélytisztító géppel tisztították és újra olajozták az erősen elkoszolódott padlót az akkor vásárolt lakásban. A padló teljesen megújult, tiszta lett, úgy néz ki mintha vadonat új lenne. Köszönöm!
Sz Judit

Szakmailag felkészült, precíz, csapat. Munkájuk a ház éke lett. Mindenkinek ajánlom!
V Klára

Nagyon meg vagyok elégedve munkájukkal, évtizedek óta dolgozunk együtt. Szaktudásuk kiváló, jó szívvel ajánlom a céget mindenkinek.
K Henriette

Megbízható, pontos precíz munkát végző vállalkozás. Kítűnő kapcsolatokkal és szervező képességgel. Bátran ajánlom mindenkinek, aki csak kellemes meglepetésekre vágyik a lakásfelújítás során!
Sz Csilla

Szakszerűség, tapasztalat, pontosság, figyelmesség. Amit megígér megtartja, a határidőket komolyan veszi.
F Gábor

Jó szívvel ajánlom Révész Gyulát és Csapatát, magas minőségű munkát végeztek, időben nem csak tartották a vállalt határidőt, hanem hamarabb is elkészültek a megbeszélt munkával.
P Réka

Szakmailag nagyon magasan képzett csapat, segítőkészek, megbízhatóak, határidőt ígéretüknek megfelelően tartják.
H Mónika

Gyuláék munkájával nagyon elégedettek vagyunk. A profi munka mellett nagyon tisztán és gyorsan haladtak mindennel, időben a megbeszéltek szerint. Az emeletet is biztosan velük fogjuk megcsinálni, ha egyszer eljutunk oda.
T Anikó

Bázistevékenység

Fő profilunk a meleg burkolás, ezen belül a parkettázás.