Barion Pixel

Révész 94' Kft-ről...

Célunk minél több elégedett Ügyfél, valamint a hosszútávú, megbízható kapcsolatok kialakítása.

Társaságunkról

Cégünk 1994 óta van jelen a hazai építőipari piacon. Ezt az időszakot megelőzően, 1982 óta tevékenykedem a parkettás szakmában. A precíz munkavégzés és a kiváló tulajdonságú anyagok használata tette lehetővé a fejlődést. Jelenleg, mint a cég ügyvezetője, tulajdonosa, rengeteg szakmai tapasztalattal segítem a meglévő és új ügyfeleinket a parkettázás során felmerülő problémák megoldásában. Az évek során, külföldön (Ausztria, Németország, Hollandia, Dánia, és az USA-ból) szerzett tapasztalataimat itthon kamatoztatva, számos referenciákat, elégedett ügyfeleket tudhatunk magunkévá. Cégünk készen áll az új évezred és az európai integráció jövőbeli kihívásaira. 

Alapelveink, céjaink

 

Minőségpolitika

Beszállítóink évek óta állandó partnereink. A beépített anyagokért, éppúgy garanciát vállalunk, mint a dolgozóink által nyújtott teljesítéseinkért.

Komplexitás

Vállalt munkáink valamennyi járulékos adminisztratív terhét levesszük megbízóink válláról. (Felmérés, körülmények megvizsgálása, szakvélemények, minősítés stb.)

Projektkövetés

Valamennyi folyamat dokumentálva van írásban (építési napló) és adott esetben fotókkal is. Az aktuális fázisokról akár naponta igény szerint dokumentációt tudunk küldeni.

Rólunk mondták:

Pontos, precíz, megbízható cég , nagyon gondos és figyelmes kivitelezés, tökéletes végeredmény!
Ha valaki biztosra akar menni, szívből ajánlom! Pontos, precíz, megbízható cég , nagyon gondos és figyelmes kivitelezés, tökéletes végeredmény!

Egy elégedett vevő

Bázistevékenység

Fő profilunk a meleg burkolás, ezen belül a parkettázás.