Barion Pixel

Szeretne biztosra menni?
Szeretné elkerülni a felújítással illetve
faburkolással járó kockázatot?

Szívesen segítünk Önnek információval, azonnal hozzáférhető árkalkulációkkal, vagy ha eljött az ideje helyszíni felméréssel és három árfekvésben adott konkrét kivitelezési ajánlattal.

Az alábbi három lépcsős folyamat a lehető leggyorsabban viszi Ön végig mindazon ami egy megalapozott döntéshez kell. Amennyiben ezeknek a lépéseknek valamelyikét már megtette, egyszerűen folytassa a következővel!

01

Tudja meg, hogy mennyibe fog kerülni, ha egy igazán profi csapattal csináltatná meg!

Hogy ne kelljen a zsákbamacskát vennie kezdjük egy azonnal elvégezhető árkalkulációval. Online kalkulátoraink 1 percen belül megmondják Önnek hogy mennyibe kerülne a melegburkolás, lépcső parkettázás, vagy meglévő melegburkolat felcsiszolása és felületkezelése.

Kattintson és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő opciót, azon nyomban látni fogja, hogy mi mennyibe kerül.

 

02

Nézzen szembe a BUKTATÓKKAL!

Az árkalkulációt követően külünk Önnek egy percek alatt árfutható, fél óra alatt teljes egészében befogadható infócsomagot, melynek segítségével olyan PROFI MEGRENDELŐ-vé válhat, akit már nem érhetnek meglepetések! A felújítás és építkezés során megjelenő egyik legfontosabb tényező, a szakember választás szintjén teljes szempontrendszert és alapos ellenőrzőlista adunk a kezébe.

Kerülje el a bajt! – Ha már kalkulált árat mindenképpen fussa át a kapott e-mailből elérhető anyagokat! Egy szó szerinti rémálomtól megmenthetik meg.

03

Lépjen a tettek mezejére! A következő értelmes lépés egy az én költségemre elvégzett *60.000 Ft-os helyszíni felmérés.

* Miért vállalom át a helyszíni felmérés költségét? Mert Önt már nem érhetik meglepetések. Ön már tudja hogy mire számíthat tőlünk és nagyjából azt is, hogy mennyibe fog kerülni. Ezek után örömmel vállalom annak a kockázatát ha valamiért mégsem akarna megbízni, vagy mi nem tudjuk jó szívvel elvállalni a megbízást.

Amennyiben már kalkulált (https://www.luxusfapadlo.hu/#kalkulator) árat és tetszett az eredmény, továbbá szívesen dolgozna profikkal, kérje az Önnek DÍJMENTES helyszíni felmérést. Csak jeleznie kell felénk és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az én költségemre felmérjük a helyszínt és a feladatot majd három különböző árfekvésben adunk Önnek egy részletes ajánlatot.

Hogyan igényelhetem a helyszíni felmérést?
Az árkalkuláció után kapott e-mailben a “Helyszíni felmérést igénylése” gombra kattintva jelölj meg, hogy mikor lenne aktuálisa munka, hogy mikor lehetne alkalmas a helyszíni felmérés és ha már van elképzelése az árkategóriát is jelölje meg.

Pontosítás végett 24 órán belül mindenképpen vissza fogjuk hívni.

Amennyiben a helyszíni felmérés egyezetetése még korai, feltétlenül a figyelmébe kell ajánlanom az alábbi 5 perc alatt átfutható, de kulcsfontosságú cikket:

Sokallja az árat, vagy csak egyszerűen kíváncsi
hogyan lehetne SOKKAL olcsóbb?

Lehet a költségeket tervezni és erre a költségtervezésre mi magunk is több mint nyitottak vagyunk. A minőségromlás nélküli költségtervezés lehetőségeire az alábbi cikkben konkrét javaslatot is teszünk, de mielőtt ebbe belemennénk egy nagyon is valós veszélyre kell felhívnom a figyelmét.

Ez a valós kockázat, nem annyira az anyagválasztás, a megfelelő időzítés vagy tervezés kapcsán jelentkezik, hanem elsősorban a megfelelő szakember kiválasztásával függ össze.

Kattintson az alábbi gombra és tudja meg: