Barion Pixel

Fapadlók tisztítási és ápolási Útmutatója

Amennyiben szeretné elkerülni a szakszerűtlen tisztítás és az ápolás elhanyagolása miatt keletkező milliós károkat, percek alatt átfutható, DÍJMENTES útmutatónk garantáltan Önnek készült.

Prémium fapadlók állapotának felmérésére, szakszerű tisztítására és ápolására Révész Gyulától, a faburkolatok egyik legtapasztaltabb mesterétől.

Mikor, Mivel és Hogyan tisztítsa és ápolja a padlóját? 

A rendszeres takarítás során elkövetett hibák nem csak rohamos állapotromlást, de akár visszcsinálhatatlan károsodást is eredményeznek.

DÍJMENTES Fapadló Tisztítási és Ápolási Útmutatónk megmutatja Önnek, hogy Mikor? Mivel? és Hogyan? tisztítsa és ápolja a padlóját annak érdekében hogy újszerű szépségét évek, akár évtizedek után is, körülményes és költséges újracsiszolás nélkül élvezhesse.

DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag

I. “Mit igényel egy fapadló?”-ellenőrző lista + II. “5 lépéses állapotfelmérő TESZT”III. “A legfontosabb első teendők”

Kérje alábbi DÍJMENTES tanácsadó csomagunkat és óvja meg, vagy éppenséggel varázsolja újjá az otthona, vagy vállalkozása olajozott padlóját!

Adja meg a legjobb e-mail címét és megküldjük Önnek “DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomagunkat”!

ui.: Egy prémium fapadló mindössze két dolgot követel: 1) Megfelelő tisztítást 2) Megfelelő ápolást. Ha ezt a kettőt kellő szakértelemmel és megfelelő időben megkapja, egy életre gyönyörű és újszerű marad.
ui.: Működik magán lakásokban, irodákban, éttermekben, vendéglátó egységekben, rendezvénytermekben egyaránt!

https://luxusfapadlo.hu | revesz.gyula@revesz94.hu  | +36 (20) 931-0813 

Minden jog fenntartva © 2020. | Révész ’94 Kft.

Design & content by Révész Gyula © 2011-2020.

Jogi nyilatkozat