Barion Pixel

LETÖLTÉS! – A “DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag”-ot LETÖLTHETI erről az oldalról, illetve várhatóan 10 perc múlva már az e-mail fiókjában is ott lesz. Addig is a legfontosabb tudnivalókat itt is összeszedtük Önnek.

FONTOS! -> A legjobb ügyfeleink számára a “Fapadló Mentőcsomag” PROFESSZIONÁLIS és PRÉMIUM változatát is elkészítettük. A PROFI csomag konkrét módszertannal, anyagokkal és eszközökkel is segíti a padlója állapotának megőrzését. Töltse le a megszerzett “DÍJMENTES Csomagot” majd feltétlenül fussa át a “POFI Csomagot” is! Közel 70.000 Ft-os költséget és több hetes vesződséget takaríthat meg Önnek! 

A “PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag” soktízezres felesleges kiadástól és több hetes vesződéstől kímélheti meg. Részleteket lent…

PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag

Az ésszerű következő lépés, hogy ne csak tudja mit kell tenni, de hogy könnyedén meg is tehesse.

Óvja meg, vagy ha már sérült, mentse meg a fapadlóját! Ne engedje, hogy a takarítás során elkövetett banális, könnyen elkerülhető hibák tönkre tegyék sokmilliós olajozott vagy viaszolt padlóját!

Révész Gyula
42 éve az Olajozott és Viaszozott Prémium fapadlók szakértője. Állapotfelmérés, szakszerű tisztítás, ápolás és teljes helyreállítás.

Révész Gyula vagyok és a cégemmel 42 éve rakunk le, ápolunk és újítunk fel luxus ingatlanokban magas minőségű fa padlóburkolatokat. 

Túl gyakran látom az új ügyfeleimnél, hogy egyszerű tájékozatlanság, félre informáltság (el sem hiszi, hogy milyen sületlenségek keringenek közszájon a fapadlók gondozásáról) vagy nagyon is érthető időhiány miatt a sokmilliós padlóburkolatok szükségtelenül károsodnak és mennek tönkre.

Ez az, amitől szeretném Önt megkímélni.

Azért hoztam létre “DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomagot” és az alábbiakban említett szolgáltatásokat hogy segíthessek Önnek a lehető legegyszerűbben a lehető legkisebb költségekkel megóvni, vagy ha már “késő” megmenteni, sőt újjá varázsolni az olajozott vagy viaszolt padlóját.

Olajozott padlók NEM olyanok, mint a lakkozott parketták! – Gyönyörűek, de a szépségük egyáltalán nem magától értetődő.

Az egyik legszebb és legelegánsabb formája a padlóburkolatnak az olajozott fa. Semmivel sem vetekedő, természetes, otthonos melegséget árasztó, akár több generáción át meg nem fakuló szépség. Egy gyönyörű otthon méltó koronája. 

Ki kell azonban mondanunk, hogy az olajozott fa nem olyan, mint a lakkozott. Ha valaki úgy bánik egy olajozott fapadlóval, mint egy lakkozott parkettával, akkor csak egyszerűen tönkreteszi. 

Az olajozott vagy viaszolt fa szakszerű, rendszeres tisztítást és megfelelő rendszerességű ápolást igényel, se túl gyakori és semmiképpen sem túl ritka ápolást. 

Ha padlója megkapja amire szüksége van, néhány év után szinte elpusztíthatatlan szépséggel jutalmazza Önt. Ugyanakkor azt is ki kell mondanom, hogy ennek a gondozásnak az elmulasztása, vagy szakszerűtlensége viszont szó szerint tönkre teheti még a legdrágább és legnemesebb burkolatot is.

LETÖLTÉS

Az alábbi képekre kattintva letöltheti DÍJMENTES Fapadló Mentőscsomag” anyagait, melyekből kiderül, hogy mire van szüksége egy olajozott vagy viaszolt fapadlónak, továbbá megállapíthatja a saját padlója állapotát és megtudhatja, hogy ennek fényében mik az első teendői.

LETÖLTÉS:

LETÖLTÉS:

LETÖLTÉS:

Ami NINCS BENNE a DÍJMENTES csomagban az az, hogy konkrétan Mivel, Hogyan és Mikor kell tisztítani és ápolni az Ön padlóját?

Amennyiben nem csak tudni akarja, hogy mi a teendő, de szeretné a megfelelő módon, a megfelelő eszközökkel és szerekkel tisztítani és ápolni a padlóját, mindenképpen a figyelmébe kell ajánlanom az alábbiakban részletezett PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomagot”!

Kattintson ide és töltse le az EXTRA tájékoztatót!
-> PDF / Lapozható eBook <-

Közel 70.000 Ft-os költséget és több hetes vesződséget takaríthat meg Önnek!

Szinte minden ügyfelemben, amikor szembesülnek az olajozott fapadlójuk tisztítási és ápolási igényével és kihívásával, ugyanazok a nagyon is jogos kérdések merülnek fel.

1) Melyik tisztítószert válasszam a közel két tucat lehetséges közül?

Melyik tisztítószer illik leginkább az én padlómhoz és hozzám?

2) Hogyan kell szakszerűen tisztítani?

Hogyan érjem el, hogy a koszt ne ápoljuk bele a padlóba, hogy a szakszerűtlen tisztítás miatt ne koszos, fénytelen védőréteg alakuljon ki a fán? 

3) Melyik ápolószert válasszam a közel két tucat lehetséges közül?

Melyik ápolószer, melyik olaj illik a padlómhoz és hozzám?

4) Pontosan mikor kell olajozni a padlómat?

Milyen gyakorisággal és pontos ütemben kell olajozni, és egyáltalán hogyan állapíthatom meg, hogy az olajréteg rendszer kialakításában MOST hol tart a padlóm?

5) Hogyan kell szakszerűen olajozni egy padlót? Hogyan kaphatnék segítséget ehhez a feladathoz?

Hogyan válhatna az olajozás, nem ritkán embert próbáló feladata, egy könnyed rutinná?

6) Mi tegyek, ha bizonytalan vagyok a padlóm állapota felől?

Ha úgy érzem az egyszerű ápolás már nem segít, hogyan dönthetem el, hogy fel kell-e újítani, újra csiszolni, vagy esetleg elég egy vegyszeres mélytisztítás is?

Ezek azok a kérdések, amelyek miatt létrehoztuk a Fapadló Mentőcsomag PROFESSZIONÁLIS és PRÉMIUM változatát. Ezekre a kérdésekre és konkrét feladatokra NEM tudok hatékonyabb és gazdaságosabb megoldást elképzelni, mint amit ezek a csomagok felölelnek.

Íme a PROFI csomag: 

PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag

 Az ésszerű következő lépés:
I.
A megfelelő padló tisztítás és padlóápolás pontos módszertani leírása + II. A könnyű kipróbálás érdekében egy 6 részes tisztító és ápolószer MINTAKOLLEKCIÓ + III. Használati utasítás +  IV. 30% kedvezmény később kiválasztott tisztító és ápolószerből + V. 4 AJÁNDÉK eBook lakásfelújításhoz és új padló fektetéshez

A DÍJMENTES csomagunkra szervesen ráépülő PROFESSZIONÁLIS csomag elvezeti Önt az elmélettől a tettekig. A DÍJMENTES csomagból megtudhatja, hogy egyáltalán mit követel a padlója, egy rövid teszttel felmérheti a padló pillanatnyi állapotát, majd ennek megfelelően meghatározhatja a legfontosabb teendőket.

A baj csak az, hogy mindez még nyitva hagy három további, nagyon is fontos kérdést:

Mivel, Hogyan és Mikor (milyen ütemben milyen időközökben) kell tisztítanom és ápolnom a padlóm?

Továbbá, ha mindez már tudja, akkor is be kell szereznie a megfelelő szereket és eszközöket, majd az ideális eredmény, és a személyes elvárásai érdekében érdemes azokat a saját padlóján tesztelni.

Ahhoz, hogy kísérletezéssel megtalálja a padlója faanyagához és az Ön igényeihez leginkább illő tisztító és ápolószereket, úgy 60-80.000 Ft közötti költségre számíthat. (Még akkor is, ha csak 3-3 tisztító és ápolószert próbál ki, nagyjából ennyit fog költeni.) Több hetes vesződségre számíthat és a végén marad 4 doboz padlótisztító és ápolószere, amit igazából nem akar használni. 

Ezt a vesszőfutást egyszerűsítettük le Önnek egy alig egy órás örömteli kísérletezésre mindössze 9.800 Ft-os költség mellet.

Miből áll a PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag”?

1) Pontos lépésről-lépésre útmutatás az olajozott és viaszolt fapadlók szakszerű tisztításáról és ápolásáról 2.900 Ft értékben.

Rövid közérthető leírást és magyarázatot adunk Önnek a teendőkről, továbbá egy-egy rövid bemutató videót is mellékelünk Önnek. Ennek a tudásnak a birtokában mind a tisztítás, mind az ápolás feladatát szakszerűen végezhetik házilag, akár Ön saját maga, akár a bejárónő segítségével teszi. 

2) 6 darabos tisztító- és ápolószer minta, azaz 3 különböző professzionális tisztítószer (szappan) és 3 különböző padlóápoló olaj a hozzájuk való felhordó eszközökkel, összesen 10.800 Ft értékben.

Három prémium gyártónak a legkiválóbb ár-érték arányú, egymáshoz fejlesztett tisztító és ápolószer párosát küldjük el Önnek minták formájában, a hozzájuk való tisztító párnákkal és olaj visszatörlő rongyokkal.

A minták elegendőek arra, hogy 1-1 négyzetmétert lekezeljen velük az összehasonlítás kedvéért akár egymás mellett, hogy megállapíthassa, melyik gyártó termékére reagál az Ön padlója a legjobban, illetve melyik szer hatása, illata felel meg leginkább az Ön ízlésének.

3) Rövidített használati utasítás az egyes ápolószerek használatához – AJÁNDÉK

4) Előrendelés 30% kedvezménnyel a kipróbálás után választott tisztító és ápoló szettre – Ön ~7.000 Ft-ot takarít meg.

A PROFI csomag megrendelésével Önnek lehetősége van 30%-os kedvezménnyel előrendelni a későbbiekben kiválasztott tisztító és ápolószer párost a hozzájuk illő eszközökkel együtt. (Az előrendelés egy választható opció.)

Válassza a teljes kiszerelésű tisztító és ápolószerek előrendelésének lehetőségét és semmi egyéb dolga nincs, mint a minták kipróbálását követően, egy az Ön számára készített kis űrlapon keresztül jelezni, hogy melyik szettet szeretné.

A választott szereket futárral, egy-egy csomag tisztítópárnával és olaj visszatörlő ronggyal egyetemben, legkésőbb másnap meg is kapja.

Árak és megtakarítás

1) A tisztítószerek átlagos 7.100 Ft-os ára helyett Ön 30% kedvezmény mellett 4.960 Ft-ot fizet.
A választható termékek: Bona szappanTilo szappanSaicos szappan

2) Az ápolószerek (padló olajok) 14.100 Ft-os ára helyett Ön 30% kedvezmény mellett 9.850 Ft-ot fizet.
A választható termékek: Bona Care Oil, Tilo ápolóolaj, Saicos ápoló

3) A tisztítópárna csomag  1.255 Ft-os ára helyett Ön 30% kedvezmény mellett 880 Ft-ot fizet.  (Tilo tisztító párna)

4) Az olajvisszatörlő csomag  1.085 Ft-os ára helyett Ön 30% kedvezmény mellett 760 Ft-ot fizet.  (Bona olajvisszatörlő rongy)

ÖSSZESEN: Így a teljes csomagért Ön 23.540 Ft helyett mindössze 16.450 Ft-ot fizet. Az Ön megtakarítása 7.090 Ft

 

5) 4 eBook 12.700 Ft értékben – Nélkülözhetetlen tippek és tanácsok, arra az esetre, ha parkettázást vagy felújítást tervez, vagy bárhol cserélni tervezi a fa padlóburkolatot!

Mivel ebben az esetben 20-30 évre hozza meg a döntést, azt szeretném, hogy megfelelően fel tudjon készülni a parkettázásra, burkolatfelújításra vagy cserére. Szeretném, ha mindent tudna róla, ezért készítettem 4 nélkülözhetetlen eBookot, amibe belesűrítettem több mint 70 aranyat érő tanácsot.

#1 – Százezreket érő tipp a parketta kiválasztásához, lerakásához!

Szinte megszámlálhatatlanul sok szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy a megfelelő parkettát választhassa. Ez a könyv abban segít, hogy a legjobb döntést hozhassa meg.

#2 – A padlófűtés és a parketta együttes alkalmazása.

Ezeket a szabályokat a legtöbben nem ismerik, ezért be sem tartják.

Az elterjedéssel egy időben jelentkeztek a fűtött felületek burkolásának problémái. Összefoglaljuk a tervezés, kivitelezés és üzemeltetés során betartandó előírásokat. Csak az összes előírás betartása mellett érhetünk el károsodásmentes burkolatot.  

#3 – 12 tipp, hogy bababiztos legyen az otthona.

Amikor ezt a szöveget olvassa, biztos, hogy egy kétségbeesett szülő éppen a kórházban van mert otthon megsérült a kisgyereke. Pedig ezeket az ijesztő helyzeteket el lehet kerülni! Ez a könyv ebben segít!

Összegyűjtöttünk 12 olyan tippet, amiket betartva elkerülheti ezeket az ijesztő, és fájdalmas helyzeteket. 12 tipp, 12 megoldás, 12 „erre nem is gondoltam” felkiáltás, amivel megvédi a babáját!

#4 – 4 szuper tipp ahhoz, hogy megtarthassa a parketta állapotát, és 4 dolog, amit NE tegyen.

Ez az a könyv, amit legszívesebben kötelező olvasmánnyá tennék.

Ön tudja, hogy mi az a 4 dolog, amit meghálál a padló, és mi az a 4, amit semmiképpen ne tegyen mert végzetes hiba? Ebből az anyagból kiderül. Ha betartja, évekkel hosszabbítja meg a fapadlója életét.

Ha egyszer és mindenkorra a helyére kívánja tenni a padlótisztítás és ápolás kérdését, ez a csomag Önnek készült. Ennél inspirálóbb gyűjteménnyel még nem volt dolga, ezt bátran állíthatjuk!

A PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag” összértéke 49.940 Ft, Ön mégis sokkal kevesebbet fizet érte!

A csapatommal úgy döntöttünk, hogy egészen a fájdalomküszöbünkig visszük le ennek a csomagnak az árát, sőt azon egy kicsit még túl is.

Nem árulok el titkot azzal, hogy szeretném Önt lenyűgözni.

Valójában szeretném kiérdemelni a bizalmát és megmutatni, hogy megéri velünk üzletelni. Abban reménykedem, hogy ha majd elfogyott a tisztító- vagy ápolószer ismét nálunk rendeli meg, vagy ha esetleg nem lesz kedve saját kezűleg olajozni padlóját, megbíz vele minket. A legjobban annak örülnénk, ha folyamatosan ránk bízná a padlója gondozását, vagy ha egyszer valahol fel kell újítani egy padlót, vagy netán új padlót kell fektetni, akkor eszébe jutunk.

Szóval szeretnénk Önt lenyűgözni és persze hosszú távban gondolkodunk. Éppen ezért a PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag” árát 49.940 Ft helyett mindösszesen 26.250 Ft-ban, illetve a teljes kiszerelésű tisztító és ápolószerek kedvezményes előrendelése nélkül 9.800 Ft-ban szabtuk meg.

Igen, jól számolja, ezen nekünk konkrét veszteségünk van, amit mi sokkal inkább örömteli befektetésként kezelünk, egy hosszú távú, kölcsönösen örömteli kapcsolat reményében.

Kérjük, töltse ki most az alábbi Megrendelő űrlapot. Amennyiben kártyával fizet, már perceken belül olvashatja az összes füzetet elektronikusan PDF vagy gyönyörű, lapozgatós Flip Book verzióban:

MEGRENDELÉS:

PROFESSZIONÁLIS

Fapadló Mentőcsomag

Prémium olajozott fapadlók tisztítása, gondozása és megmentése.

Három változatban rendelhető:

a) Infó anyagok: 6.900 Ft
b) Infó anyagok + Minták: 9.800 Ft
c) Infó anyagok + Minták + Teljes kiszerelésű (1 literes) tisztító- és ápolószerek, tisztító párna és olaj visszatörlő rongy csomagban, 30% kedvezménnyel történő előrendelése. Összesen: 26.250 Ft

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

A) Ha bankkártyával fizet:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítjuk a Barion biztonságos felületére, ahol megadhatja kártyaadatait
 2. Itt talál súgót a Barionos fizetéshez, ha szükséges
 3. A sikeres fizetést követően a Barion oldaláról vissza fog érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra
 4. Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a számlát egy e-mailben.
 5. Majd nagyjából 10-15 perc múlva a belépési adatokat is meg fogja kapni az eBookokhoz – szintén e-mailben
 6. A Mintákat 24 órán belül futár viszi ki a megadott címre.

B) Ha átutalással fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt, abban találja majd az utalási adatokat.
 2. A díjat átutalhatja, vagy befizetheti bármelyik UniCredit fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
 3. Az összeg beérkezését követően küldjük a számlát egy e-mailben
 4. Majd ezt követően 10-15 perc múlva a belépési adatokat is megkapja az eBookokhoz – szintén e-mailben
 5. A Mintákat ezt követően 24 órán belül futár viszi ki a megadott címre.

Ha kérdése van, hívjon
(hétköznap 8:00-16:00)
+36-20/931-0813
Nagyon szívesen segítek!
Üdvözlettel:
Révész Gyula

A szerzőről

Révész Gyula – Hazánk meghatározó, nagy szakmai múltra visszatekintő parkettázási szakkivitelezője, parketta ápolási karbantartási tanácsadója.

Az évek során, külföldön (Ausztria, Németország, Hollandia, Dánia, és az USA-ból) szerzett tapasztalatait itthon kamatoztatva, számos referenciákat, elégedett ügyfeleket tudhat magáévá. Készen áll az új évezred és az európai integráció jövőbeli kihívásaira.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013


https://luxusfapadlo.hu | revesz.gyula@revesz94.hu  | +36 (20) 931-0813

Minden jog fenntartva © 2020. | Révész ’94 Kft.

Design & content by Révész Gyula © 2011-2020.

Jogi nyilatkozat