Barion Pixel

A “PRÉMIUM Fapadló Mentőcsomag” révén fehérkesztyűs szakembereink végleg leveszik a válláról a sokmilliós padlója ápolásának terhét….

PRÉMIUM

Fapadló Mentőcsomag

Bízza a padlóját szakemberre! – Fehérkesztyűs szakembereink helyszíni felméréssel, próbaápolással, helyszíni betanítással és tanácsadással segítik Önt, ugyanakkor igénye szerint a padlóápolás akár TELJES FELADATÁNAK egyszeri vagy rendszeres elvégzésével végleg leveszik a válláról a sokmilliós padlója ápolásának terhét.

Mit szólna hozzá, ha visszaadnánk a pénzét, illetve nem kellene kifizetnie eddigi rendelését?

Spórolja meg magának a padlóápolással járó vesződséget és bízza ránk a padlója következő, vagy akár folyamatos ápolását és mi bizalmát meghálálva nem csak AJÁNDÉKBA adjuk Önnek a teljes PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomagot”, de ráadásul:

1) Szakembereinkkel felmérjük a padlója állapotát.
2) Ön helyett elvégezve a próba tisztítást és ápolást segítünk kiválasztani az Önnek ideális tisztító és ápolószereket.
3) A helyszínen be is tanítjuk Önt vagy a háztartási alkalmazottját a megfelelő eljárásra. 
4) Teljes egészében elvégezzük a padlója ápolásának fáradtságos feladat Ön helyett. Akár csak egy alkalommal, de igénye szerint akár folyamatosan is, amíg csak szükséges. 

Ráadásul a padlóápolási megbízására 200%-os pénzvisszafizetés garanciát vállalunk, mégpedig a legkisebb elégedetlensége esetére is.

Lehet hogy az alábbi kérdések Önben is felmerültek?

A) Én csináljam, bízzam a bejárónőre, vagy hívjak szakembert?

A rendszeres takarítás és tisztítás egy olyan feladat amit egy egyszerű betanítást követően akár Ön akár a bejárónő is levégezhet.

Az időszakos ápolás, olajozás vagy viaszolás szintén elvégezhető házilag. 

A “Fapadló Mentőcsomagunk” PROFESSZIONÁLIS verziója minden információt tartalmaz a helyes eljárásról és a megfelelő ütemezésről, továbbá mintaként kipróbálásra tisztító és ápolóanyagokat, eszközöket is tartalmaz. Továbbá lehetőséget, hogy 30% kedvezménnyel előrendelje a teljes kiszerelésű anyagokat. 

Ezzel a segítséggel, ha szeretné saját maga is elvégezheti az ápolás feladatát.

Ugyanakkor a tapasztalatunk alapján azt kell mondanunk, hogy a feladat nagysága és kényelmetlensége miatt a legtöbben addig halogatják az felületápolást amíg már késő nem lesz és a fa elkezd károsodni. Egyszerűen TÚL NAGY MUNKA kipakolni a házat, megfelelően felvinni és bedolgozni az olajat, majd fényesre törölni. A legtöbben bár megcsinálhatnák, de idő és kedv hiányában csak egyszerűen nem teszik. 

Sok ügyfelünk éppen ezért minket bíz meg a rendszeres ápolással.

Néhányan alkalmanként hívnak minket, de a legtöbben egy a padló teljes élettartamára szóló megbízást adnak nekünk.

 • Mintegy előfizetés keretein belül, mi a megfelelő időszakban jelentkezünk, közösen kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő időpontot.
 • Prémium ügyfelek igényeihez szokott, fehér kesztyűs munkatársainkkal a megbeszélt időpontban kivonulunk és a megígért idő alatt elvégezzük a munkát.
 • A lakást makulátlan tisztaságban és rendben adjuk át azzal az egy különbséggel hogy a padló ÚJKÉNT ragyog. 

Mindezt tesszük úgy, hogy 200%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, azaz ha bármiben eltérnénk a megállapodástól, akkor a munkadíj kétszeresét fizetjük az ügyfelünknek.

Ehhez még hozzájön, hogy az általunk alkalmazott gépi olajozás nem csak jóval gyorsabb, de minőségében is messze felülmúlja a kézi eljárást. 

B) Mit tegyek ha a fa ápolással már nem nyeri vissza a szépségét?

Mit tegyen, ha már látszanak az állapotromlás jelei? Vajon helyrehozható a felület egy egyszerű, de alapos ápolással vagy lehet hogy ehhez már késő? Hogyan lehet megmenteni egy már kimosódott, megmattult ápolással már nem helyrehozható prémium padlót? 

A szakembereink a helyszíni felmérés során segítségére lesznek, a leginkább költséghatékony megoldás megtalálásában. 

C) Nincs mit tenni? Itt az ideje a felújításnak?

Elszánta magát az újracsiszolásra? Előfordul, hogy az újracsiszolás az egyetlen megoldás, ugyanakkor sok esetben pedig elkerülhető. Lehet hogy az Ön padlója esetében nincs is szükség újracsiszolásra? Lehet hogy megkímélheti magát az csiszolás és az olajrétegek azt követő, évekig tartó visszaépítésének vesződségétől. 

Ha lehetséges elkerüljük az újracsiszolást. Szakembereink segítségére lesznek.

Az alábbiakban részletes leírást talál arról miként segíthetünk Önnek személyesen.

2+1 fő lehetőség áll nyitva Ön előtt:

A)

           Magam csinálnám, de segítségre van szükségem – Helyszíni állapotfelmérés, tanácsadás és betanítás 

Amennyiben bizonytalan a padlója állapota felől, ha nem tudja eldönteni hogy eljött e már az ideje az ápolásnak vagy csak egyszerűen nem akarja megkockáztatni, hogy elront valamit, bátran bízzon meg minket személyesen. 

Évtizedes tapasztalattal rendelkező, kulturált úgymond “fehérkesztyűs” szakembereink örömmel meglátogatják Önt a helyszínen.

 • Első lépésként felmérjük a padlója állapotát.
 • Majd igénye szerint elvégzünk 3-3 próbatisztítást és próbaápolást, hogy közösen kiválaszthassuk az Ön padlójának és személyes ízlésének leginkább megfelelő tisztító és ápolószereket.
 • Mindeközben, továbbra is az igényei szerint betanítjuk Önt vagy a háztartási alkalmazottját a helyes tisztítás és ápolás módjára.

Ezzel a szolgáltatással Ön bár a szekember támogatásával, tanácsai alapján, ideális szerekkel és eszközökkel de házilag végezheti el a padlója ápolását.

A szolgáltatás tartalma:

 • Helyszíni kiszállás – Távolságtól függően Bp +50 +100 +150 +200 +250 +300
 • Állapotfelmérés – 8.000
 • Tanácsadás – 8.000
 • Próbatakarítás 3x1m2 – 2.500
 • Próbaápolás 3x1m2 – 2.500
 • Betanítás – 3.000

Összesen: 30.000 Ft

Ajándék:

A teljes “PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag”

 • Pontos lépésről-lépésre útmutatás az olajozott és viaszolt fapadlók szakszerű tisztításáról és ápolásáról 2.900 Ft értékben.
 • 6 darabos tisztító és ápolószer minta, azaz 3 különböző professzionális tisztítószer (szappan) és 3 különböző a tisztítószernek megfelelő padlóápoló olaj összesen 10.800 Ft értékben.
 • Rövid használati utasítás az egyes ápolószerek használatához – AJÁNDÉK
 • Előrendelés 30% kedvezménnyel a kipróbálás után választott tisztító és ápoló szettre – Ön 7.000 Ft-ot takarít meg.
 • 4 eBook 12.700 Ft értékben – Nélkülözhetetlen tippek és tanácsok, arra az esetre ha parkettázást vagy felújítást tervez, vagy bárhol cserélni tervezi a fa padlóburkolatot

Összesen: 49.940 Ft

A teljes szolgáltatás kedvezményes végső díja:

 • 30.000 Ft helyett -> 19.800 Ft 
 • 49.940 Ft helyett -> 0 Ft
 • Amenniben 30% kedvezménnyel előrendelte a “PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag”-hoz a teljes kiszerelésű ápoló és tisztítószereket. -> 16.450 Ft

Ön gyakorlatilag  79.940 Ft helyett (30.000 Ft + 49.940 Ft) mindössze 19.800 Ft-ot fizet a teljes kiszerelésű ápoló és tiszítószerek nélkül és 36.250 Ft-ot azokkal együtt.

Kattintson az alábbi gombra és bátran bízzon meg minket személyesen. 

Amennyiben bizonytalan a padlója állapota felől, ha nem tudja eldönteni hogy eljött e már az ideje az ápolásnak vagy csak egyszerűen nem akarja megkockáztatni, hogy elront valamit örömmel segítünk.

B)

           Önökre bíznám a teljes munkát – A padlóápolás TELJES feladatának egyszeri vagy folyamatos átadása szakembernek

Az alábbi szempontokat minden bizonnyal érdemes megfontolnia…

Milliós károkat okozó halogatás

Lehet hogy azzal kellett szembesülnie, hogy a padlóápolás feladatának nagysága és a vele járó kényelmetlenség miatt újra meg újra elhalogatja azt és így oda jutott, hogy a padlója lassan visszafordíthatatlan károsodást szenved. Ha az ideje csak egyszerűen jóval többet ér mint a miénk, érdemes ránk bíznia olajozott vagy viaszolt padlója rendszeres ápolását.

A legjobb minőségű ápolás 

Továbbá, ha szeretné, hogy a padlója a lehető legjobb ápolást kapja, mindenképpen érdemes ránk bízni a feladatot. A professzionális gépi padlóápolás minősége és eredménye összehasonlíthatatlanul jobb a kézzel végzett ápolás eredményével. 

Amennyiben tehát NEM szeretné a padlóápolás jelentős fáradtsággal járó feladatát saját maga elvégezni, engedje meg, hogy segítsünk Önnek. 

Gyorsan és “észrevétlenül” dolgozunk!

Ennél egyszerűbben NEM lehet, avagy hogyan is dolgozunk mi?

Egyik nap a munkából hazaérve mindössze egyetlen apró, de igen jelentős változásra lesz figyelmes, mégpedig hogy a padlója olyan lett mint az ÚJ. 

Amennyiben minket bíz meg az ápolás teljes feladatának elvégzésével, a csapatunk az Ön igényeihez a legmesszebbmenőkig igazodva, a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legkisebb kényelmetlenséget okozva végzi el a padlója ápolását. Fehérkesztyűs, több évtizede velünk dolgozó szakembereink professzionális gépekkel, teljes szakértelemmel és 40 év feletti tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak.

Miután a legnagyobb érzékenységgel és gondossággal leápolták a padlóját, makulátlan rendben és tisztaságban hagyják hátra az otthonát, mégpedig a megígért határidőre. 

Teszik mindezt úgy, hogy Önt egy valóságosan érvényesíthető 200%-os elégedettségi garancia védi. Amennyiben eltérünk a megállapodásunk bármely elemétől Ön a díjazásunk kétszeresére tarthat igényt.

A helyszíni állapotfelmérés, tanácsadás és betanítás természetesen ennek a csomagnak is részét képezi.

A szolgáltatás tartalma:

 • Helyszíni kiszállás – 6.000
 • Állapotfelmérés – 8.000
 • Tanácsadás -8.000
 • Próbatakarítás 3x1m2 – 2.500
 • Próbaápolás 3x1m2 – 2.500
 • Betanítás – 3.000 (igény szerint)

 • Teljes ápolási felület szakszerű, gondos kipakolása – 100 Ft/m2 
 • Teljes ápolási felület szakszerű tisztítása – 400 Ft/m2
 • Teljes ápolási felület újraolajozása vagy viaszolása – 1000 Ft/m2
 • Teljes ápolási felület a megelőzően készült fotók alapján történő szakszerű és gondos visszapakolása.  – 100 Ft/m2

Összesen: 30.000 Ft
Összesen/m2 : 1.600 Ft/m2 

Ajándék:

A teljes “PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag”

 • Pontos lépésről-lépésre útmutatás az olajozott és viaszolt fapadlók szakszerű tisztításáról és ápolásáról 2.900 Ft értékben.
 • 6 darabos tisztító és ápolószer minta, azaz 3 különböző professzionális tisztítószer (szappan) és 3 különböző a tisztítószernek megfelelő padlóápoló olaj összesen 10.800 Ft értékben.
 • Rövid használati utasítás az egyes ápolószerek használatához – AJÁNDÉK
 • Előrendelés 30% kedvezménnyel a kipróbálás után választott tisztító és ápoló szettre – Ön 7.000 Ft-ot takarít meg.
 • 4 eBook 12.700 Ft értékben – Nélkülözhetetlen tippek és tanácsok, arra az esetre ha parkettázást vagy felújítást tervez, vagy bárhol cserélni tervezi a fa padlóburkolatot

Összesen: 49.940 Ft

A teljes szolgáltatás kedvezményes végső díja:

 • 30.000 Ft helyett -> 0 Ft 
 • 49.940 Ft helyett -> 0 Ft
 • Padló tisztítás és ápolás -> 1.600 Ft/m2 
 • Amennyiben 30% kedvezménnyel előrendelte a “PROFESSZIONÁLIS Fapadló Mentőcsomag”-hoz a teljes kiszerelésű ápoló és tisztítószereket. -> 16.450 Ft

Ön gyakorlatilag nem FIZET csak a tényleges padlóápolásért és az előrendelt kedvezményes, teljes kiszerelésű ápoló és tisztítószerekért.

Kattintson az alábbi gombra és bátran bízzon meg minket személyesen. 

Levesszük a válláról a padlója ápolásának MINDEN gondját, mégpedig egyszer és mindenkorra.

C)

          Amennyiben az állapotfelmérés során kiderül, hogy egyszerű ápolással a padló eredeti állapota már nem állítható helyre… 

A szakembereink minden esetben javaslatot tesznek Önnek a szakszerű helyreállításra. Alapvetően három alternatíva közül kell választani.

I) Vegyszeres mélytisztítás – Teljes gyógyulás egy krónikus betegségből

Speciális vegyszerek segítségével a fa mélyen megtisztítható. Ez a kizárólag szakemberek által elvégezhető eljárás megmentheti a padlóját az újracsiszolástól. A mélytisztítást követően a felületet természetesen nyomban olajozni kell, ugyanakkor ez a kezelés nem szakítja meg az olajréteg rendszer már megkezdett kiépítését.

Hogy vajon az Ön padlója mélytisztításra szorul e azt a szakembereink a helyszíni felmérés során segítenek Önnek eldönteni.

II) Újracsiszolás és az olaj rétegrendszer ismételt kiépítése – Feltámadás

A takarítás során elkövetett hibák miatt éppúgy mint a megfelelő gondozás (megfelelő időpontokban végrehajtott újraolajozás) hiányában a felület állapota olyan mértékben leromolhat, hogy még professzionális mélytisztítással (és újra olajozással) sem menthető meg. 

Ebben az esetben az újracsiszolás és azt követően az olajréteg visszaépítésének jelenthet csak megoldást. 

Pormentes technológiánknak köszönhetően maga az újracsiszolás nagyobb kényelmetlenség nélkül megvalósítható, továbbá az olajréteg visszaépítésének feladatát teljes egészében levehetjük a válláról. 

Hogy az Ön padlója már csak újracsiszolással hozható újszerű állapotba, vagy, hogy megmenthető e egy “egyszerű” mélytisztítással azt a helyszíni felméréskor segítünk Önnek eldönteni.

III) Csere – A születés csodája

A rendszres tisztítás során elkövetett hibák nem csak rohamos állapotromlást, de akár visszaállíthatatlan károsodást is eredményeznek. A rendszeres szakszerűtlen felmosástól a fát védő olajréteg kimosódhat aminek következtében még a prémium fapadlók, hajópadlók, parketták is károsodnak. 

A padló ilyen módon nem csak a felületi szépségét és sérülésektől való védelmét veszíti el, de a szennyeződések akár faanyag teljes mélységében is behatolhatnak, és így már csiszolással sem javítható elszíneződéseket szenvedhetnek. 

Ez sajnálatos módon azt jelenti, hogy többnyire a teljes padlózatot cserélni kell. A részleges csere, kizárólag a sérült részek cseréje többnyire azért nem jelent megoldást, mert lehetetlen színben és “érettségben” identikussá tenni az új felületet a régivel. 

Hogy az Ön padlója megmenthető e még újracsiszolással vagy tényleg cserélni kell, legalábbis részeket azt a szakembereink segítenek Önnek kideríteni.

Kattintson az alábbi gombra és bátran bízzon meg minket személyesen. 

Lehet, hogy meg tudjuk menteni a padlóját az újracsiszolástól. 

MEGRENDELÉS:

PRÉMIUM

Fapadló Mentőcsomag

Bízza a szakemberre Prémium olajozott fapadlójának ápolását és ha szükséges helyreállítását, megmentését.

Két változatban rendelhető:

a) Helyszíni Támogatás: 19.800 Ft
b) Helyszíni támogatás + Teljes padlóápolás : 0 Ft 1.600 Ft/m2

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

A) Ha bankkártyával fizet:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítjuk a Barion biztonságos felületére, ahol megadhatja kártyaadatait
 2. Itt talál súgót a Barionos fizetéshez, ha szükséges
 3. A sikeres fizetést követően a Barion oldaláról vissza fog érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra
 4. Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a számlát egy e-mailben.
 5. Majd nagyjából 10-15 perc múlva a belépési adatokat is meg fogja kapni az eBookokhoz – szintén e-mailben
 6. A Mintákat 24 órán belül futár viszi ki a megadott címre.

B) Ha átutalással fizet:

 1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt, abban találja majd az utalási adatokat.
 2. A díjat átutalhatja, vagy befizetheti bármelyik UniCredit fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére
 3. Az összeg beérkezését követően küldjük a számlát egy e-mailben
 4. Majd ezt követően 10-15 perc múlva a belépési adatokat is megkapja az eBookokhoz – szintén e-mailben
 5. A Mintákat ezt követően 24 órán belül futár viszi ki a megadott címre.

Ha kérdése van, hívjon
(hétköznap 8:00-16:00)
+36-20/931-0813
Nagyon szívesen segítek!
Üdvözlettel:
Révész Gyula

 

A szerzőről

Révész Gyula – Hazánk meghatározó, nagy szakmai múltra visszatekintő parkettázási szakkivitelezője, parketta ápolási karbantartási tanácsadója.

Az évek során, külföldön (Ausztria, Németország, Hollandia, Dánia, és az USA-ból) szerzett tapasztalatait itthon kamatoztatva, számos referenciákat, elégedett ügyfeleket tudhat magáévá. Készen áll az új évezred és az európai integráció jövőbeli kihívásaira.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013


https://luxusfapadlo.hu | revesz.gyula@revesz94.hu  | +36 (20) 931-0813

Minden jog fenntartva © 2020. | Révész ’94 Kft.

Design & content by Révész Gyula © 2011-2020.

Jogi nyilatkozat