Barion Pixel
Lakberendezőként/Belsőépítészként/Tervezőként/Kivitelezőként
Lakberendezőként,
Belsőépítészként,
Tervezőként,
Kivitelezőként

Ha te is prémium szolgáltatást nyújtasz ügyfeleidnek, akkor szükséged van egy olyan melegburkoló partnerre, akit bátran bevethetsz minden projektednél!

Sosem kérdés, mit kell csinálni. - Prémium minőséget.
A kérdés mindig az, hogy ki fogja ezt megcsinálni?
1982 óta, azaz több mint 40 éve foglalkozunk stabilan luxus kivitelű parkettázással és melegburkolással. Ha valóban profi partnert szeretnél egy általad koordinált kivitelezéshez – most megtaláltad!

Révész Gyula vagyok és folyamatosan keresem a magas szintű szakmai együttműködéseket, örömmel megismerném a Te vállalkozásod is, hogy

együtt igazi profi csapatként támogassuk egymás munkáját!
Meghívhatlak egy kávéra?

Ismerj meg jobban!

Ezeken a helyeken is dolgoztunk már:

Pénzügyminisztérium

m2
0

Magyar Parlament

m2
0

MOL Torony

m2
0

Idegsebészeti
klinika

m2
0

Stuttgart
Magyar Konzulátus

m2
0

Róma
Magyar konzulátus

m2
0

Budapesten, évente több mint 3000 m² parkettát rakunk le...

… a munkánk nem a parketta lerakásánál kezdődik és nem is ott fejeződik be!

Négy évtizede sorra ajánlanak minket az Ügyfelek, mert mi úgy dolgozunk, ahogy az a Nagykönyvben meg van írva!

STOP!

Tudtad, hogy nekünk tényleg létezik egy Nagykönyvünk?

Tudjuk, hogy te nem burkolsz, ezért kevésbé releváns számodra, de ha érdekel, hogyan készítjük elő a terepet, egy luxus minőségű padlóburkolatnak, akkor érdemes megnézned!
Gondolj bele, akinek nincs ilyen, ő hogyan dolgozik?

Ne kockáztass másodosztályú kivitelezőkkel – válaszd a legprofibb parkettázókat!

Ugye te sem szeretnéd saját szakmai hírnevedet veszélyeztetni?

Mozgasd a csúszkát jobbra balra, és láthatod az éles különbséget:

HAGYOMÁNYOS BURKOLÓ CSAPAT

Nem érdekli őket, hogy mennyi nedvesség van a padlóban, elég egyenes-e a felület vagy hogy éppen hol mennek a fűtéscsövek. Ők csak burkolnak.

Bármilyen anyaggal hajlandóak dolgozni, és azt vallják, hogy a legolcsóbb anyag is lehet ugyanolyan tartós, mint a prémium kategóriás padlók és segédanyagok.

Nem csak az anyagra, hanem a munkára is előleget kérnek – aztán hirtelen elérhetetlenné válnak, mikor a munka még el sem kezdődött.

Nem érdekli őket az megrendelő otthonának tisztán tartása, nagy porral, koszosan dolgoznak, ott hagyják az építési hulladékot.

Az eredmény hasonló lesz ugyan, mégsem pontosan ugyanaz, amit a lakberendező és az ügyfél megálmodott.

A burkolással befejezték a munkát, garanciát már nem vállalnak a lerakott padlóra.

A LUXUSFAPADLÓ CSAPATA

Megmérjük a aljzat nedvességtartalmát, figyelembe vesszük a fűtéscsöveket és minden egyéb építési körülményt. Fejlett technikai eszközökkel dolgozunk, eszünk ágában sincs ,,szemre” elkészíteni valamit.

Segítünk az alapanyag, a fa kiválasztásánál, hogy az ügyfélnek valóban örökké tartó padlót készíthessünk. Olyan segédanyagokat használunk, melyek időtállóak és öregedésre érzéketlenek.

Csak az alapanyagra kérünk előleget és csak az elvégzett munkákról készül elszámolás, amiről minden esetben számlát állítunk ki.

Az egész burkolási folyamat alatt maximálisan tiszta munkaterületet hagyunk. A kivitelezés végén a megrendelő egy fehér kesztyűvel végigsimíthat a padlón – ha koszos lesz a kesztyű, akkor nem kell kifizetni a munkát!

Részletes egyeztetéseink és folyamatos projektdokumentációnk biztosítja, hogy a vevő pontosan azt kapja, amit megálmodott. Ha mégsem, akkor a megrendelés árát DUPLÁN térítjük vissza!

A burkolás végeztével karbantartási útmutatót és ápolószereket is adunk. Figyeljük, hogy ezek a fogyó anyagok mikor ürülnek ki, és automatikusan értesítjük a megrendelőt erről. Igény esetén a karbantartásokat mi magunk végezzük el.

Hol tudunk Neked segíteni?

1. Lépés
Az ügyfél megtervezteti veled a házat, megálmodjátok a belső tereket.
2. Lépés
Ő tökéletes végeredményt szeretne – de a melegburkolás kivitelezőjét neked kell megtalálnod.
3. Lépés
Ránk bukkantál, vagyis a burkolás új dimenziója nyílt meg előtted, amivel az ügyfeledet is elkápráztathatod.
4. Lépés
Ingyenes kalkulátorunkkal Te magad vagy az ügyfeled, kikalkulálja a munka költségét.
5. Lépés
Az ügyfél megkapja álmai otthonát, neked pedig növekszik a reputációd – és innentől kezdve mindig ott állunk melletted, ha kellünk.

Milyen burkolatokban számíthatsz ránk?

HAJÓPADLÓ

A padlók legrégebb óta használt típusa. Markáns méreteinél fogva elegáns megjelenést ad lakásunknak.

GUMIBETÉTES PARKETTA

A hajópadlók a hajók belső fedélzetének “belsőépítészeti” megoldásai. A szilárd hajópadlók készülhetnek gumibetéttel, így alkalmazhatóak padlófűtés esetén is

INTARZIA

Valódi fából készült. Élettartalma 50-150 év. Különleges, egyedi felület ad. Többször felújítható parketta.

SVÉDPADLÓ

A svédpadlók egy része trópusi fa, más néven egzóta fa alapanyagú, ami tartósan megőrzi fényét.

CSAPHORNYOS

A csap és a horony precíz élmegmunkálása pontos, hézagmentes illesztést eredményez, a léceket pedig rendkívül változatos mintázatban lehet lerakni.

LÉPCSŐ

A falépcső harmóniát sugárzó megjelenésével az otthon dísze. Parkettával burkolva meleg, otthonos érzetet biztosít.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

5 pontos prémium garancia

Luxus szintű melegburkolás

A megoldásra fókuszálunk! Nálunk nem csak az alapanyagok és az előkészítés tökéletes kivitelezésében bízhatsz, hanem megrendelőid különleges, extrém kéréseit is teljesítjük!

Átlátható fizetési feltételek

Munkánkra nem veszünk fel előleget – csak az alapanyag költségét kérjük el. A fizetésre szakaszokban, az elvégzett munkákkal párhuzamosan kerül sor, amiről minden esetben számlát adunk.

Folyamatos projektdokumentáció

Állandó ellenőrzéssel és fényképes dokumentációval tájékoztatunk téged és a megrendelőt is a munka előrehaladásáról. A helyzetjelentést akár minden nap megkaphatjátok!

200% Pénzvisszafizetés

Igen, jól látod! Ha az ügyfél nem azt kapja, amit megálmodott, a megrendelés értékének a dupláját fizetjük vissza! Azt is eláruljuk, hogy ilyenre több, mint 40 év alatt egyszer sem került sor. 😉

Örökös karbantartás

A munkánk nem ér véget a padló lerakásánál. Folyamatosan figyeljük, hogy ápoló, karbantartó szereid mikor fogynak el, és küldjük is a következő adagot!

Gyakran Ismételt Kérdések

A dupla garancia azt jelenti, hogy ha az ügyfél nem pontosan azt kapja, amit megrendelt, akkor az ár dupláját fizetjük vissza neki.

A munkát annyi részletes egyeztetés előzi meg, hogy erre még sosem volt példa – mindenki pontosan azt kapta, amit megálmodott!

Az örök garancia azt jelenti, hogy a burkolás után folyamatos értéesítést ( emlékeztetőt ) karbantartó eszközöket és alapanyagokat küldünk az ügyfélnek. AMiket megvásárolhat. Rendeltetésszerű használat és ápolás mellett a munkáinkra évtizedes hosszúságú garanciát tudunk vállalni.

Figyelemmel követjük, hogy a tőlünk rendelt padlóápoló rendeltetésszerű használat mellett mikor fogy el. Ekkor az ügyfél automatikusan kap tőlünk egy emailt, amiben értesítjük, hogy ideje feltölteni a készleteket.

A munka végeztével az ügyfél egy fehér kesztyűt felhúzva végigsimíthat a padló felületén. Ha az kesztyű koszos lesz, visszafizetjük az árat.

A munkánkra előleget nem veszünk fel, csakis az anyagköltség árát kérjük el. Utána a munkafolyamatok befejezésével párhuzamosan, részenként történik a számlázás.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk!

Elérhetőségeink:
Cím:
Madarász köz 2. H-1221 Budapest
Kapcsolatfelvétel:
Hétfő - Péntek: 08:00–18:00
Mobil: +36-20-9310-813
E-mail: info@luxusfapadlo.hu
A honlap névjegye
Révész 94 Kft – Minden jog fenntartva – 2017-2023.
Kövess minket a facebookon is: