Barion Pixel

Hogyan válasszon szakembert

Csak egy dobása lesz. Érdemes jól megválasztani, hogy azt az egyet kire bízza. – Hogyan válasszon szakembergárdát, avagy kire BÍZHAT és kire NEM egy sokmilliós melegburkolási munkát?

Ha nagyon elrontják, legtöbbször nem lehet visszacsinálni.

Ön bebukja a teljes anyagköltséget, a teljes munkadíjat, a segédanyagokat, az időt, a vesződséget, a koszt és valójában MINDENT.

Sok jó szakember van, de sokan közülük mégsem elég jók. Egyszerűen nem az Ön szintjén vannak. Persze lehet szerencséje is, de mi van ha mégis kifogta azt, aki miatt aztán baj, akár oltári nagy baj lesz.

Ezt NE kockáztassa meg! Menjen biztosra!

Az alábbi 12 pontos lista megmutatja Önnek a KIZÁRÓ TÉNYEZŐKET, azokat a szempontokat amelyeken ha egy kivitelező “megbukik” lehet hogy nem érdemes vele dolgoztatnia.

1)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Az ár

A parkettázás megfelelő minőségen, csak megfelelő szakemberekkel és megfelelő anyagokkal végezhető el.

Ezeknek mind van egy -tól -ig terjedő ára, amely bár biztosít egy bizonyos mozgásteret, ugyanakkor meghatároz egy határt is, amely mellett egyáltalán LEHETSÉGES az adott munka minőségi elvégzése.

Amennyiben egy szakember vagy szakember gárda túl alacsony árat ajánl Önnek, az kizárólag úgy lehetséges, hogy vagy alulképzett gyakorlattal nem rendelkező olcsó munkaerővel dolgoztat, vagy valamit kispórol, amit NEM LENNE SZABAD kispórolni. Ez lehet idő, anyagmennyiség vagy anyagminőség egyaránt.

Ne akarja túl olcsón megúszni. Ha gazdálkodnia kell a kölségekkel inkább érje be egy egyszerűbb megoldással, de legyen az is hibátlanul kivitelezve.

Mivel pontosan tudjuk, hogy sok ügyfelünknek igenis bele kell férnie egy adott költségkeretbe, mi minden esetben a -tól -ig határok között, de három nagyon különböző árfekvésben adunk ajánlatot. Ugyanarra a problémára három különböző megoldást adunk, amelyeknek azonban mindegyike hibátlan minőséget takar.

A legnagyobb különbség másokhoz képest tehát az, hogy egy alacsony ár mellé mindig pontosan listázzuk, hogy mit hagytunk ki az adott ajánlatból, továbbá hogy az ami benne maradt mindig garantálja a megígért eredményt.

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ:
Az ár

2)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Számlaképesség

Egy nem számlaképes kivitelezővel szemben nagyon nehéz későbbi kárigényeket, illetve reklamációkat érvényesíteni.

3)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Tételesen részletezett Írásos ajánlat és szerződés hiánya

Ismeri azt a helyzetet, amikor az Ön szava áll szemben a szaki szavával és Ő valahogy “másképp” emlékszik, mint ahogyan azelőtt szóban megállapodtak. Mi kizárólag részletes írásos ajánlatok és szerződések mentén dolgozunk.

4)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Garancia hiánya

Ne dolgozzon senkivel, aki nem vállal garanciát a munkájára. Ha egy szakember jó munkát végez egy garancia nem jelent neki kockázatot. Ha mégsem vállalja, vajon miért nem teszi? Mi 200%-os szerződésben rögzített elégedettségi garanciával dolgozunk. Ha Ön hibát talál a munkánkban a munkadíjunk kétszeresét fizetjük Önnek.

5)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Előre részletezett anyag és segédanyag lista hiánya

Gyakran előfordul, hogy amikor a burkolás költségeit tervezik, csak a parketta áráról és a munkavégzés költségeiről beszélnek. Nagyon kevesen kalkulálnak a segédanyagokkal – hiszen ezek nem látszanak, pedig ezek az anyagok határozzák meg a burkolat időtállóságát, élettartamát és ráadásul nagyon sok variációban és minőségben léteznek. Egy rosszul megválasztott segédanyag önmagában katasztrófát okozhat.

6)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Előre összeszedett az Ön rendelkezésére bocsátott referencialista és ellenőrizhető ügyfélvélemények hiánya

Ezek nélkül Önnek vakon kell megbíznia. Már már hazardíroznia kell. Az első munka amit az adott szakemberektől látni fog az lesz, amiért Ön fizetett milliókat. Ha mégsem fog tetszeni már késő a bánat. A mi referencialistánkat itt találja.

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Előre összeszedett
az Ön rendelkezésére bocsátott
referencialista és ellenőrizhető
ügyfélvélemények hiánya

7)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Hozzáállás és Kedvesség hiánya 

Nem hiszem hogy bárki is szívesen lökdösődne egy arrogáns kivitelezővel, vagy az embereivel. Nem hiszem, hogy miután milliós munkabéreket fizet ki bármit is el kellene viselnie, ami kevesebb a tisztelettudó udvariasságnál.

8)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Pontos kezdés és határidők be nem tartása 

Egy felújítás vagy építkezés sokszor attól válik rémálommá, hogy az egyes brigádok egyszerűen nem tartják magukat a határidőkhöz. Mi a vállalt 200%-os garanciánk terhe mellett vállalunk kezdési és befejezési időpontot.

9)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Aljzat bevizsgálásának és dokumentációjának hiánya

Ne dolgozzon olyan szakemberrel, aki hajlandó lefektetni a parkettát anélkül, hogy előtte egy megfelelő paramétereket mutató jegyzőkönyvet kapott volna az aljzat bevizsgálásáról, akár más, akár saját maga készítette elő az aljzatot.

A mi egyik erősségünk az aljzatelőkészítés, de a saját munkánk után sem vagyunk hajlandóak megérzés alapján belevágni a burkolat lefektetésébe. Az aljzat műszeres vizsgálata elkerülhetetlen, függetlenül attól, hogy ki és milyen hozzáértéssel készítette azt elő.

Az aljzat műszeres bevizsgálása a következőkre kell hogy kitérjen:

a) Az aljzat műszeres nedvességtartalmának vizsgálata
b) A különböző helyiségek aljzatbeton szintjeinek meghatározása, ellenőrzése
c) Levegő páratartalom és hőmérséklet műszeres mérése
d) Aljzatbeton keménységnek vizsgálata
e) Aljzatbeton szilárdságának vizsgálata
f) Aljzatbeton megfelelően sík vizsgálata
g) Aljzatbeton repedés vizsgálat

Amennyiben úgy érzi, hogy ezen a területen baj lehet, jelenleg 50% kedvezménnyel vállalunk jegyzőkönyvesített, műszeres aljzat bevizsgálást.

A részleteknek itt nézhet utána: Hogyan kerülheti el a burkolat felpúposodását?

10)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: A szakemberek hozzáértésének hiánya 

Ezt a legnehezebb megbecsülni. Kérdezze a következőket:

a) Mekkora szakmai gyakorlattal rendelkeznek a munkatársak? -> Az 5 év alatti gyakorlat azt jelenti, hogy Ön lesz az egyik gyakorlat.
b) Nevezzék meg az előző 2-3 munkahelyüket. -> Amennyiben nem a területükön dolgoztak az problémát jelenthet.
c) Milyen képzettséggel bírnak? -> Kis szakmai gyakorlat és képzetlenség hiány azonnali kizáró tényező.
d) Mekkora a fizetése? -> Ha az emberek éhbérért dolgoznak vajon milyen munkát lehet elvárni tőlük?

A mi brigádjainkban mindig dolgozik egy legalább 20 éves tapasztalattal bíró profi, aki mellé kizárólag olyan kiegészítő munkaerőt engedünk akiknek melegburkoló végzettsége van és legalább 5 év szakmai tapasztalattal bírnak.

A szakemberek hozzáértésének hiánya

11)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: Megfelelő technológia hiánya

A por egy valódi probléma. Megfelelő géppark nélkül arra kell készülnie, hogy az egész lakást, házat, a csukott ajtók mögötti szobákat és még a zárt szekrényekben lévő ruhákat is portalanítani kell. Az egész házban minden, de tényleg minden poros lesz.

A mi 200%-os garanciánk a porra is érvényes. Ha a fehér kesztyű teszten elbukunk a kétszeresét fizetjük a munkadíjunknak.

12)

KIZÁRÓ TÉNYEZŐ: A kételyek

Ha kételyei vannak a kivitelezővel, azok a tapasztalatunk szerint 99%-ban jogosak. Ne kockáztasson! Ahogy már említettük, egy fapadlóval csak egy dobása van. Ha nagyon elrontják, lehet hogy nem lehet visszacsinálni csak a teljes költség és teljes fáradtság megismétlésével.

Menjen biztosra! Egyszerűbb tisztelettel elválni a jelenlegi szakemberétől, mint “kényelemből” megmaradni mellette és végignézni ahogyan lépésről lépésre kihagy, elront, elbagatellizál dolgokat. Egyszerűbb váltani és nyugodtan aludni, mint később együtt élni azzal a tudattal, hogy sok sok millió forintért, de végül elszúrták a padlóját.

 

Amennyiben nem biztos benne, hogy az Ön által megbízott csapat megfelel ezeknek a követelményeknek komolyan érdemes megfontolnia egy alternatívát.

Fusson neki újra és szerezzen egy olyan brigádot amelyben maradéktalanul megbízhat. Sokkal inkább megéri most egy kis többleterőfeszítés, mint aztán évekig élni azzal a tudattal, hogy megelőzhette volna a bajt, de mégsem tette.

 

Menjen biztosra, és ha úgy érzi nem találna megfelelő csapatot kérjen ajánlatot tőlünk.

24 órán belül jelentkezünk Önnél. DÍJMENTESEN felmérjük a helyszínt és a feladatot majd három különböző árfekvésben adunk Önnek egy részletes ajánlatot.

Ígérem le lesz nyűgözve már önmagában attól is ahogyan a munkatársaink Önt, mint potenciális ügyfelet kezelik. Már csak azért is érdemes ajánlatot kérnie tőlünk, hogy legyen a kezében egy etalon, amihez minden egyebet mérhet.

Kérjük kattintson és kérjen tőlünnk DÍJMENTES ajánlatot most!