Barion Pixel

Mentse meg a Fapadlóját!

Amennyiben szeretné elkerülni a szakszerűtlen tisztítás és az ápolás elhanyagolása miatt keletkező milliós károkat, percek alatt átfutható, DÍJMENTES útmutatónk garantáltan Önnek készült.

DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag – Prémium fapadlók állapotának felmérésére, szakszerű tisztítására és ápolására Révész Gyulától, a faburkolatok egyik legtapasztaltabb mesterétől.

Mikor, Mivel és Hogyan tisztítsa és ápolja a padlóját, hogy NE okozzon vele milliós károkat? 

A rendszeres takarítás során elkövetett hibák nem csak rohamos állapotromlást, de akár visszacsinálhatatlan károsodást is eredményeznek.

DÍJMENTES Fapadló Tisztítási és Ápolási Útmutatónk megmutatja Önnek, hogy Mikor? Mivel? és Hogyan? tisztítsa és ápolja a padlóját annak érdekében hogy újszerű szépségét évek, akár évtizedek után is, körülményes és költséges újracsiszolás nélkül élvezhesse.

I. “Mit igényel egy fapadló?”-ellenőrző lista 

Tisztítási és Ápolási ellenőrző lista – Pontosan látni fogja mindazokat a tényezőket amelyek kiemelkedő hatással vannak fapadló szépségére és élettartamára, továbbá minden tényezőt követően rövid magyarázatot talál a következményekről és teendőkről.

II. “5 lépéses állapotfelmérő TESZT” 

Ebből az 5 lépéses tesztből megtudhatja, milyen állapotban van a padlója és hogy az állapotmegörzés céljából szükég van e beavatkozásra! 

Feltétlenül olvassa el amennyiben nem biztos a padlója állapotában vagy ha attól tart hogy valamit elrontott!

III. “A legfontosabb első teendők” 

Ebből a néhány perc alatt átfutható anyagból megtudja, hogy MIT KELL TENNIE a padlója állapotától függően. 

Minden fapadló lelke és élete a megfelelő időben és hozzáértéssel elvégzett tisztítás és ápolás. Megmutatjuk Önnek a legfontosabb első teendőket.

DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag

I. “Mit igényel egy fapadló?”-ellenőrző lista + II. “5 lépéses állapotfelmérő TESZT”III. “A legfontosabb első teendők”

Kérje alábbi DÍJMENTES tanácsadó csomagunkat és óvja meg, vagy éppenséggel varázsolja újjá az otthona, vagy vállalkozása padlóját!

Adja meg a legjobb e-mail címét és megküldjük Önnek “DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomagunkat”!

ui.: Egy prémium fapadló mindössze két dolgot követel: 1) Megfelelő tisztítást 2) Megfelelő ápolást. Ha ezt a kettőt kellő szakértelemmel és megfelelő időben megkapja, egy életre gyönyörű és újszerű marad.
uui.: Működik magán lakásokban, irodákban, éttermekben, vendéglátó egységekben, rendezvénytermekben egyaránt!

https://luxusfapadlo.hu | revesz.gyula@revesz94.hu  | +36 (20) 931-0813 

Minden jog fenntartva © 2020. | Révész ’94 Kft.

Design & content by Révész Gyula © 2011-2020.

Jogi nyilatkozat