Barion Pixel

Sok millió forintos felmosás!

DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag – Az olajozott fapadlókban, a szakszerűtlen tisztítás és az ápolás elhanyagolása miatt keletkező milliós károk elkerülésére! 

Olajozott és Viaszozott Prémium fapadlók állapotának felmérésére, szakszerű tisztítására és ápolására Révész Gyulától, a faburkolatok egyik legtapasztaltabb mesterétől.

Óvja meg, vagy ha már “késő”, mentse meg a fapadlóját!

Nem is gondolná, hogy egy sok millió forintos prémium fapadlóban néhány, a takarítás során elkövetett banális, könnyen elkerülhető hiba milyen jelentős károkat okozhat. Hasonló károsodást okozhat a megfelelő hozzáértéssel, a megfelelő időpontokban végrehajtott ápolás elmulasztása is.

Akár milliós költségek teljesen szükségtelenül.

Kérje alábbi DÍJMENTES tanácsadó csomagunkat és óvja meg vagy éppenséggel varázsolja újjá az otthona, vagy vállalkozása olajozott padlóját!

DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag

I. “Mit igényel egy olajozott fapadló?” ellenőrző lista + II. “5 lépéses állapotfelmérő TESZT” + III. “A legfontosabb első teendők”

Adja meg a legjobb e-mail címét és megküldjük Önnek “DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomagunkat”!

ui.: Egy prémium fapadló mindössze két dolgot követel: 1) Megfelelő tisztítást 2) Megfelelő ápolást. Ha ezt a kettőt kellő szakértelemmel és megfelelő időben megkapja, egy életre gyönyörű és újszerű marad.
uui.: Működik magán lakásokban, irodákban, éttermekben, vendéglátó egységekben, rendezvénytermekben egyaránt!

https://luxusfapadlo.hu | revesz.gyula@revesz94.hu  | +36 (20) 931-0813 

Minden jog fenntartva © 2020. | Révész ’94 Kft.

Design & content by Révész Gyula © 2011-2020.

Jogi nyilatkozat