Barion Pixel

Sok millió forintos felmosás!

DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag – Az olajozott fapadlókban, a szakszerűtlen tisztítás és az ápolás elhanyagolása miatt keletkező milliós károk elkerülésére! 

Olajozott és Viaszozott Prémium fapadlók állapotának felmérésére, szakszerű tisztítására és ápolására Révész Gyulától, a faburkolatok egyik legtapasztaltabb mesterétől

Óvja meg, vagy ha már “késő”, mentse meg a fapadlóját!

Nem is gondolná, hogy egy sok millió forintos prémium fapadlóban néhány banális, könnyen elkerülhető hiba milyen jelentős károkat okozhat.

A takarítás során elkövetett hibák miatt éppúgy, mint a megfelelő hozzáértéssel, a megfelelő időpontokban végrehajtott szakszerű olajozás vagy viaszolás hiányában a felület állapota olyan mértékben leromolhat, hogy még professzionális mélytisztítással és újra olajozással sem menthető meg.

Ebben az esetben az újra csiszolás és azt követően az olajréteg visszaépítésének több éves folyamata jelenthet csak megoldást.

Akár milliós költségek teljesen szükségtelenül.

Kérje el alábbi DÍJMENTES tanácsadó csomagunkat és óvja meg vagy éppenséggel varázsolja újjá az otthona, vagy vállalkozása olajozott padlóját!

DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomag

I. “Mit igényel egy olajozott fapadló?” ellenőrző lista + II. “5 lépéses állapotfelmérő TESZT” + III. “A legfontosabb első teendők”

Adja meg a legjobb e-mail címét és megküldjük Önnek DÍJMENTES Fapadló Mentőcsomagunkat, amelyben egyrészt talál egy rövid ellenőrző listát a padló tisztítás és ápolás legfontosabb teendőiről, továbbá egy 5 lépéses tesztet, melynek segítségével könnyedén megállapíthatja, hogy milyen állapotban van az olajozott padlója, végül egy rövid útmutatást arról, hogy a padlója állapotának megfelelően mik MOST a legfontosabb a teendői.

ui.: Egy prémium fapadló mindössze két dolgot követel: 1) Megfelelő tisztítást 2) Megfelelő ápolást. Ha ezt a kettőt kellő szakértelemmel és megfelelő időben megkapja, egy életre gyönyörű és újszerű marad.
uui.: Működik magán lakásokban, irodákban, éttermekben, vendéglátó egységekben, rendezvénytermekben egyaránt!

https://luxusfapadlo.hu | revesz.gyula@revesz94.hu  | +36 (20) 931-0813 

Minden jog fenntartva © 2020. | Révész ’94 Kft.

Design & content by Révész Gyula © 2011-2020.

Jogi nyilatkozat