Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

Vásárlás menete:

1. A megvásárolni kívánt termék ára alatt kattints a Vásárlás gombra!
2. Amennyiben szeretnél további terméket kosárba helyezni, válaszd a „vásárlás folytatása” gombot. Ha nem szeretnél további terméket vásárolni, ellenőrizd a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheted a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma, ha ez nem történne meg válaszd a „Újraszámolás” gombot.
3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
4. Megrendelés
5. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztráltad magad akkor be tudsz lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/
6. Az adatok megadását követően a ” Megrendelés” gombra kattintva tudod elküldeni megrendelésedet, előtte azonban még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhetsz a megrendeléseddel. 

Fizetési lehetőségek: előre utalás és bankkártyás fizetés Barionon keresztül.

Előre utalás menete:

Ezen opció során a Vásárló egy díjbekérőt kap, amin rajta van minden információ az utaláshoz, illetve a visszaigazoló levélben és tájékoztatást kap a Vásárló az utalási adatokról.

Bankkártyás fizetés menete:

A vásárlás során a Vásárlónak meg kell adnia érvényes bankkártya adatait. A vásárló kijelenti, hogy a megadott bankkártya adatok valósak, és a megadott bankkártyával jogszerűen rendelkezik.

A Szerződő Felek kijelentik, hogy a Szolgáltatáshoz kapcsolódó, Barion nevű fizetési rendszert a Barion Payment Zrt., (1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. ép. 5. em. 5.) üzemelteti, ami a szerződés teljesítése során a Szerződő Felek teljesítési segédjének minősül. A Barion általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a https://www.barion.com/hu/jogi-hatter/weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak. A számlakivonatokon a Barion Payment Zrt. szerepel majd. 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kapsz.

Vásárlás regisztráció nélkül

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretnél, a jövőben regisztrált felhasználóként be tudsz lépni és azonnal el tudod küldeni megrendelésedet a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtanod, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezned.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-18 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

A vásárlás során a Vásárlónak meg kell adnia érvényes bankkártya adatait. A vásárló kijelenti, hogy a megadott bankkártya adatok valósak, és a megadott bankkártyával jogszerűen rendelkezik.

A Szerződő Felek kijelentik, hogy a Szolgáltatáshoz kapcsolódó, Barion nevű fizetési rendszert a Barion Payment Zrt., (1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. ép. 5. em. 5.) üzemelteti, ami a szerződés teljesítése során a Szerződő Felek teljesítési segédjének minősül. A Barion általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a https://www.barion.com/hu/jogi-hatter/weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.
A számlakivonatokon a Barion Payment Zrt. szerepel majd.